HOPP TIL INNHOLDET
NYTELSE FOR ALLE SANSER

NYTELSE FOR ALLE SANSER

DESIGN

Design har høyeste prioritet hos Peugeot. Utvendig legger vi vekt på utformingen av profilen og unike detaljer, og innvendig skal bilene våre være romslige og ha en nøye gjennomtenkt utforming som sørger for høy komfort på alle sitteplasser.

 

 
PEUGEOT i-COCKPIT®

Peugeot i-Cockpit® er en innovativ førerplass som lar deg kjøre tryggere og med bedre oversikt enn noensinne. Den omfatter et kompakt ratt, en sentralt plassert berøringsskjerm og head-up-instrumenter, og leveres til Peugeot 208, 2008, 308, 508, 3008 og 5008.

 

 
les mer
KVALITET

Kvalitetsfølelse vekkes av presis justering, nøyaktige overganger og perfekt overflatefinish, både utvendig og innvendig.

 

 

MATERIALER

Peugeot bruker alltid nøye utvalgte materialer av høy kvalitet.

 

Avhengig av modell og utstyrsnivå brukes fullnarvet skinn, Alcantara®, matt krom, melert stoff, karbonfinish og dekor i ekte tre.

VIPPEBRYTERE

Vippebryterne (tangentene) i nye Peugeot 3008 SUV og 5008 SUV gir enkel tilgang til komfortfunksjonene: radio, klimaanlegg, navigasjon, bilinnstillinger, telefon og mobilapper.
FOCAL

Peugeot 3008 og 5008 kan leveres med hifi-anlegg fra det franske merket FocalFocal er en lydspesialist med 35 års erfaring og er anerkjent verden over for patenterte innovasjoner og førsteklasses lydkvalitet.  som ekstrautstyr.

 

 
PEUGEOT FRACTAL
I konseptbilen Peugeot Fractal er lydopplevelsen i Peugeot i-Cockpit® optimert med hjelp fra StelLabiForskningsavdeling i PSA-konsernet , Focal og SubPac. 

i-COCKPIT AMPLIFY

Den nye funksjonen i Peugeot i-Cockpit®, i-Cockpit Amplify, stimulerer flere sanser, både synGjennom justering av ambientebelysningen og fargene på skjermvisninger. , hørselMed musikk og lydinnstillinger  og berøringMed seter med flerpunktsmassasje . Også luktesansen stimuleres gjennom en duftsprederMed 3 styrkenivåer .

 

Du kan velge mellom to kupéstemninger: Boost, som er tilpasset sportslig kjøring, og Relax, som er tilpasset mer avslappet kjøring.

 

Vi har utviklet duftene i samarbeid med de anerkjente parfymeprodusentene Scentys og Antoine Lie:

  • Cosmic Cuir: besnærende og sensuell, merkets signaturduft
  • Aerodrive: frisk og oppkvikkende, velges automatisk for Boost
  • Harmony Wood: autentisk og avslappende, velges automatisk for Relax