HOPP TIL INNHOLDET
e-TRAVELLER
Design
En ny generasjon flerbruksbiler fra peugeot
PEUGEOT e-Traveller er moderne, elegant og allsidig. PEUGEOT Traveller-serien fås i to lengder (standard og lang), har plass til mange passasjerer (leveres med 5 til 8 seter) og har et bagasjerom som rommer inntil 3000 literInntil 1500 liter med 8 personer i bilen, eller inntil 3000 liter med 5 personer i bilen. . PEUGEOT e-Traveller er et suverent utgangspunkt for både fritidsaktiviteter og lange kjøreturer. 

Fronten

Den vertikale grillen, LED-lyssignaturen Standardutstyr.  og xenon-hovedlykteneStandardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av versjon.  gir PEUGEOT e-Traveller et kraftfullt og elegant uttrykk.

To takpaneler i glass

De to takpanelene i glass kan dekkes til enkeltvis. De slipper mye naturlig lys inn i bilen og gir god utsikt mot himmelen

Taket har LED-belysningLeveres kun til Allure.  og leselys som øker komforten for den enkelte passasjer. 

Peugeot E-Traveller har dessuten egne luftdyser og klimaregulering for baksetene.  

Automatiske skyvedører

Du kan åpne og lukke de automatiske skyvedøreneLeveres som standardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av modell.  på PEUGEOT e-Traveller, selv om du har hendene fulle. Alt du trenger å gjøre, er å bevege foten under den bakre støtfangeren på bilen. Du må ha den elektroniske nøkkelen på deg.

Tilgang til bagasjerommet gjennom bakruten

Bakruten kan åpnes, slik at du har tilgang til bagasjerommet også når det ikke er plass til å åpne selve bakluken. Slå ned tredje seterad, så har du et bagasjerom på 1350 liter. Fjerner du den tredje seteraden helt, øker bagasjeromsvolumet til hele 1978 liter. Du kan også ta ut andre seterad for å få utrolige 3397 liter med bagasjeplass. 

Tydelig elektrisk

 • e-Traveller-logoen bak på bilen viser tydelig at dette er en elbil.
 • Ladeluken er plassert lett tilgjengelig på førersiden foran.
 • e-Traveller er smidig å parkere og kommer seg lett frem i bytrafikken. Den kan også kjøre i miljøsoner.
 • Høyden er 1,9 meter, så lave parkeringshus er heller ikke noe problemFor eksempel parkeringskjellere i bysentre, forretningsområder og flyplasser. .
Førerplass
God førerkomfort

Innvendig har PEUGEOT e-Traveller fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, der du har et suverent overblikk over veien og omtrent samme førerstilling som i en sedan. 

Førerplassen har en enkel og moderne design med elegante materialer og innovativt utstyr.

Det ergonomiske utstyret, som head-up-display* og 7-tommers berøringsskjerm*, er plassert lett tilgjengelig i synsfeltet ditt.

Kombiinstrumentet og berøringsskjermen viser også bilens elektriske funksjoner, blant annet strømflyt.

 

 

Oversiktlig førerplass

Nettbasert og enkel navigasjon

Head-up-display

Viktig informasjon om kjøringen, for eksempel hastighet, cruisekontroll, fartsbegrenser og avstand mellom kjøretøyer, projiseres i farger på en nedfellbar skjerm Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   i førerens synsfelt.

Fleksible og praktiske løsninger

PEUGEOT e-Traveller fås med fem, sju eller åtte seter i begge lengder. Den er utformet for å dekke alle dine transportbehov. Andre og tredje seterad har inndelingen 2/3 + 1/3, der de to delene er helt uavhengig av hverandre og kan skyves fram og tilbake på skinner. Dette praktiske systemet gjør kupeen svært fleksibel. Og skulle du ha behov for enda mer plass, kan setene fjernes helt.
Tjenester som gjør det enklere å bytte til elektrisk drift 

Med spesialtjenester som letter overgangen til elektrisk drift blir det enklere å bruke elbilen:

 

TEKNOLOGI

Visiopark 1

RyggekameraetLeveres som standard- eller ekstrautstyr til 7-tommers berøringsskjerm, avhengig av versjon.  aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Det gir en 180 graders oversikt over området bak bilen, inkludert linjer som viser hvor bilen svinger. Hvis det er hindringer bak bilen, vil systemet automatisk zoome inn på disse. Flere visninger kan vises ved behov.

Aktiv nødbremsassistent

Den aktive nødbremsassistentenLeveres som standardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av modell.  er et automatisk nødbremsesystem som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer alle hindringer, enten de er i bevegelse eller står stille. Hvis du ikke bremser hardt nok eller ikke bremser i det hele tatt, aktiverer systemet bremsene. Dermed kan du unngå kollisjoner ved hastigheter under 30 km/t, og konsekvensene av et eventuelt sammenstøt reduseres ved høyere hastigheter.

Trafikkskiltgjenkjenning og fartsgrensesystem

Flerfunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskilteneLeveres om ekstrautstyr.  og varsler føreren om fartsgrensen i instrumentet og/eller head-up-displayet. Du kan legge denne hastigheten inn i hastighetsbegrenseren eller cruisekontrollen, hvis aktivert.

Grip control®

PEUGEOT Traveller er utstyrt med Grip Control® Leveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  med antispinnregulering, som gir bedre kjøreegenskaper. Ved hjelp av hjulet på instrumentpanelet kan du tilpasse veigrepet etter terrenget og underlaget. Velg mellom følgende moduser: snø, offroad, sand, standard ESP og av. Deretter kan du nyte kjøreturen i trygg forvissning om at du har full kontroll over bilen.

Kjøremoduser

PEUGEOT e-Traveller har tre kjøremoduser:

 • Eco: fokus på lengst mulig rekkevidde
 • Normal: godt egnet for daglig bruk
 • Power: øker ytelsen for transport av tung last

Bremsemoduser

Bilen har to nivåer av motorbremsingModerat eller økt lading av batteriet.  som lader batteriet når du senker farten:

 • Moderat, minner om å kjøre bil med forbrenningsmotor
 • Utvidet, bilen bremser når du slipper gasspedalen

Tekniske data

ELEKTROMOTOR

PEUGEOT e-Traveller har en elektromotor på 136 hk (100 kW) som fungerer like bra til bykjøring som til landeveiskjøring. Motoren akselererer lynraskt takket være et umiddelbart dreiemoment på 260 Nm.

Bak rattet på PEUGEOT e-Traveller vil du sette pris på den jevne, dynamiske og stillegåendeHusk at du må ha kontroll over bilen til enhver tid. Vær oppmerksom på at andre trafikanter kanskje ikke er vant med stillegående biler.  kjøringen.

 

REKKEVIDDE OG LADING

PEUGEOT e-Traveller har en rekkevidde på inntil 330 km iht. WLTPMed batteri på 75 kWh. Rekkevidden er 230 km med batteri på 50 kWh. De oppgitte verdiene for rekkevidde og strømforbruk er målt med WLTP-testmetoden, som har blitt brukt som standard for nye biler siden 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og forskjellige faktorer som hastighet, bruk av varme- og klimaanlegg, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger fremfor alt av ombordladerens effekt, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt en forhandler hvis du vil ha mer informasjon.  .

 

Du kan velge mellom flere ladeløsninger:

 • Vanlig stikkontakt (8A), fulladet batteri etter 47 timerMed batteri på 75 kWh. 
 • Vegglader (7,4 kW), fulladet batteri etter  11 timer og 20 minutterMed batteri på 75 kWh.  med enfaset ombordlader (7,4 kW)
 • Vegglader (11 kW), fulladet batteri etter  7 timer og 30 minutterMed batteri på 75 kWh.  med trefaset ombordlader (11 kW)
 • Offentlig lading: Batteriet har varmestyring som gjør at du kan bruke en lader på 100 kW og lade batteriet til 80 % på 45 minutter (75 kWh).
 
Utvendige mål
 • Lengde: 4956 mm (standard), 5308 mm (lang)
 • BreddeUten sidespeil. : 1920 mm
 • Høyde: Fra 1890 mm til 1940 mm
Bagasjeromsvolum
 • Standard: Fra 603 til 3061 liter*
 • Lang: Fra 989 til 3497 liter*
Priser og teknisk data
Bli bedre kjent med Peugeot e-Traveller og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
Tilbehør
 • Se ettermarkedstilbudene.