HOPP TIL INNHOLDET
PEUGEOT i-Cockpit® | INNOVATIV KJØREOPPLEVELSE

PEUGEOT i-Cockpit® | INNOVATIV KJØREOPPLEVELSE

Nyskapende førermiljø

Peugeot har alltid vært kjent for spennende og sportslige kjøreopplevelser. Avanserte understell og fantastisk veigrep byr på intens kjøreglede og mye moro bak rattet. For å gå enda lengre i søken etter å perfeksjonere kjøreopplevelsen, har Peugeots ingeniører gjennom flere år utviklet et innovativt konsept for det ultimate førermiljøet:

PEUGEOT i-Cockpit®.

Hva er PEUGEOT i-Cockpit®?

PEUGEOT i-Cockpit® ligger ett skritt foran både når det gjelder teknologi, tilpasningsmuligheter og design, og setter standarden for førermiljøet i dagens og fremtidens biler fra Peugeot.
KOMPAKT SPORTSRATT
Det kompakte rattet gjør manøvrering enklere samtidig som det forsterker kjøreopplevelsen. Med armene nærmere reduseres bevegelsesradiusen. Resultatet er en raskere og smidigere styring, samtidig som du sitter mer avslappet. 
HEAD-UP-INSTRUMENTER
Head-up-instrumentpanelet viser informasjon i synsfeltet ditt, slik at du kan beholde blikket på veien og konsentrere deg om reisen. Den ergonomiske kjørestillingen, muliggjort av det kompakte rattet, øker komforten og gjør deg mindre sliten. 
STOR BERØRINGSSKJERM
Den store berøringsskjermen gir deg enkel og naturlig kontroll over komfortfunksjoner som radio og klimaanlegg. For enklere tilgjengelighet er skjermen akkompagnert av en rad elegante brytere utført i krom, som gir direkte tilgang til et bredt utvalg funksjonalitet. 

En kommersiell suksess

Siden 2012 har millioner av kunder kunnet oppleve og nyte PEUGEOT i-Cockpit® i våre bestselgende modeller.

Bevist gjennom kundeundersøkelser foretatt i Europa og Kina: kundene mener Peugeot i-Cockpit® er både givende og stimulerende. PEUGEOT i-Cockpit® har derfor blitt selvskrevent i Peugeots nyeste modeller.

 

En ny generasjon teknologi

Utstyrt med den Peugeot i-Cockpit ®, inviterer Peugeot 3008 SUV og 5008 SUV deg til å oppdage et 100% digitalt univers. Førermiljøet er utstyrt med en 8-tommers kapasitiv berøringsskjerm, et konfigurerbart head-up-instrumentpanel, et kompakt ratt med integrerte kontroller og en elektrisk girvelger. Head-up-instrumentpanelet på 12,3 tommer kan konfigureres og tilpasses slik at informasjonen du ønsker er lett tilgjengelig uten at du trenger å ta øynene av veien.
 

Nye Peugeot i-Cockpit® ligger ett skritt foran både når det gjelder teknologi, tilpasningsmuligheter og design, og setter standarden for førerplassen i dagens og fremtidens biler fra Peugeot.