INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

ERGONOMISK KJØRING TAKKET VÆRE PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-Cockpit®

Innovativ utforming av førerplassen

Har du først prøvd en PEUGEOT, gir det som oftest mersmak. Peugeot har et bunnsolid rykte når det gjelder understell og veigrep, og bilene gir en dynamisk kjøreopplevelse som tilfredsstiller selv den mest kresne bilføreren. Gjennom de siste årene har PEUGEOTs jakt på kjøreglede ført til en full gjennomgang av kupeen og førerplassen, slik at merket i dag kan tilby den ultimate kjøreopplevelsen.

Helt konkret har forsknings- og utviklingsarbeidet resultert i et nyskapende interiør som har fått navnet PEUGEOT i-Cockpit®.

Her finner du blant annet følgende:

/image/74/8/peugeot-5008-2016-197-fr.199748.jpg

Kompakt ratt

Det kompakte rattet gir mer smidige manøvrer og en bedre kjørefølelse og gjør kjøreturen til en behagelig og intuitiv opplevelse. Grepet om rattet er smalere. Det betyr mindre bevegelser under manøvrering, noe som igjen vil si at føreren kan reagere raskere og smidigere, og gir en mer avslappet kjørestilling.

/image/74/6/peugeot-5008-testdrive-1302tc064-v2.199746.jpg

Head-up-instrumentpanel

Et head-up-instrumentpanel med alle viktige data er plassert sentralt i førerems synsfelt. Dermed er det ikke lenger nødvendig å flytte blikket vekk fra veien, og føreren får større ro til å konsentrere seg om kjøringen. Det kompakte rattets proporsjoner gir en ergonomisk riktig kjørestilling, slik at føreren holder ut lenger uten å bli sliten

/image/74/7/peugeot-3008-2016-229-fr.199747.jpg

Stor berøringsskjerm

Den store berøringsskjermen gir full oversikt over komfortinnstillingene (radio, klimaanlegg, osv.) og har brukervennlige og intuitive betjeninger for alt av kjøredata og utstyr.

En ubetinget suksess

/image/74/5/peugeot-308-2013-125-fr.199745.jpg

Siden 2012 har millioner av kunder fått glede av den karakteristiske PEUGEOT i-Cockpit® i merkets tre mestselgende modeller:

  • PEUGEOT 208, bybil i B-segmentet
  • PEUGEOT 2008, SUV i B-segmentet
  • PEUGEOT 308, kombimodell i C-segmentet

Alle kundeundersøkelser utført i Europa og Kina viser det samme: Det å kjøre en bil med PEUGEOT i-Cockpit® er både behagelig og inspirerende. Faktisk så til de grader at i-Cockpit®-konseptet er i ferd ved å bli et av Peugeots viktigste konkurransefortrinn framfor konkurrentene.

Nye PEUGEOT i-Cockpit® med oppgradert teknologi

SUV-ene 3008 og 5008 har fått en ny versjon av PEUGEOT i-Cockpit®. Det heldigitale miljøet omfatter nå en 8-tommers kapasitiv berøringsskjermi og et tilpassbarti og konfigurerbartidigitalt head-up-display, som er plassert over et kompakt ratt med integrerte betjeninger og en elektrisk automatgirkassei.

På den teknologisk avanserte førerplassen har du alle data du trenger underveis, rett foran deg på det 12,3-tommer store konfigurerbareiog tilpassbarei digitale head-up-displayet

Nye PEUGEOT i-Cockpit® strekker seg litt lenger på alle områder. Utførelsen holder høyere kvalitet og det er mer teknologi, bedre tilkoblingsmuligheter, mer intuitive løsninger og enda større tilpassingsmuligheter og kjøreglede. Peugeots interiør er kort og godt fasitsvaret på hvordan fremtidens førerplass kommer til å se ut.