HOPP TIL INNHOLDET
KONSEPTBILER

 
 
VÅR VISJON

VERDEN BLIR BEDRE MED KARISMA


Med elektrisk innovasjon og nyskapende teknologi baner Peugeot vei for neste generasjons biler.

 

 

 
 
VÅR VISJON
VERDEN BLIR BEDRE MED KARISMA

PEUGEOT is dedicated to electric innovation and pioneering technology that paves the way for the next generation.
 

KONSEPTBILEN PEUGEOT INCEPTION

Konseptbilen Peugeot Inception har et nytt og spennende formspråk, et nytt styresystem der rattet er erstattet med Hypersquare-kontrollpanelet, og en loungeaktig kupé. Under arbeidet med denne konseptbilen har vi tenkt nytt rundt hele kjøreopplevelsen. Det kommer til uttrykk i skarpere linjer, instinktiv kjøreglede og store elektriske krefter. 
PEUGEOT E-LEGEND
Kompaktcoupeen E-Legend er en frisk og dynamisk konseptbil som gir full gass mot fremtiden, fullspekket med spennende teknologi.
KONSEPTBILEN PEUGEOT INSTINCT
Konseptbilen Peugeot Instinct integreres sømløst i den digitale tilværelsen din og byr på en utvidet kjøreopplevelse perfekt tilpasset deg og dine behov.
KONSEPTBILEN PEUGEOT BOXER 4X4
Peugeot er opptatt av å utforske nytt territorium både i teknologisk og geografisk forstand. Denne banebrytende, robuste kraftpakken har det beste fra to verdener og blåser nytt liv i kategorien for fritidskjøretøy.
 
 
MED INNOVASJON 
SOM RETTESNOR

MED INNOVASJON SOM RETTESNOR
 
Peugeot ønsker at flest mulig skal få tilgang til den nyeste teknologien, slik at den blir en del av hverdagen. For eksempel med Peugeot i-Cockpit®, som har blitt selve kjernen i enhver nye Peugeot, og som sørger for at du alltid har full oversikt.