INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Partner_Web_1280x512
Partner_web_mobil_640x480

Partner

Partner

En varebil er også er et reelt verktøy for mobilitet og reklame. Derfor har vi fokusert mye på stil, innvendig komfort og ergonomi i PEUGEOT PARTNER. Slik kan vi bidra til å fremme bransjenavn og tilby en ny arbeidsopplevelse.

“ARBEIDSPARTNER” MED UNIK KARAKTER

/image/28/4/s04-a.468284.jpg

Den nye PEUGEOT PARTNER har en robust front med vertikal grill og omkonstruerte frontlykter. Den har perfekt balanserte proporsjoner med et kort, horisontalt panser, høyt karosseri og kortere overheng.
Vi har dessuten lagt stor vekt på akustisk komfort, noe som er svært viktig for førere med lange dager bak rattet.

PEUGEOT i-COCKPIT®

FOR FØRSTE GANG I EN VAREBIL

Det første du legger merke til i den nye PEUGEOT PARTNER, er dashbordet og PEUGEOT i-Cockpit®.
Alt er lett tilgjengelig slik at du kan holde deg fokusert. PEUGEOT i-COCKPIT® består av et kompakt, lettbetjent ratt, et instrumentpanel plassert rett i førerens synsvinkel slik at han/hun kan lese av viktig kjøreinformasjon uten å ta blikket fra veien, og en 8-tommers kapasitiv berøringsskjerm* i dashbordet med enkel tilgang til de viktigste funksjoner.

MULTIFLEX-BENKESETE

GIR DEG NY LIVSKVALITET BAK RATTET

Den nye PEUGEOT PARTNER kan leveres med det fleksible nedfellbare Multiflex-benkesetet. Med dette utstyret kan det sitte tre personer foran, og du kan utnytte tiden bedre ved å frakte både team og verktøy samtidig. Bilens midtparti er større fordi den ikke har noen håndbremsspak.

Et integrert skrivebord i den nedfellbare seteryggen i midten blir til ditt mobile kontor. Det kan dreies mot passasjeren eller føreren. Oppbevaringsrommet under setet i midten kan låses med hengelås.

Oppbevaringsrommene er utformet for mange ulike bruksområder og er lett tilgjengelig og smart plassert inne i kupeen: hanskerom, bagasjerom, oppbevaringsrom i taket og til og med et øvre hanskerom. Dette hanskerommet er plassert foran passasjeren der airbagen pleier å være (airbagen er av typen “bag in roof”), og kan om ønskelig romme en 15 tommers PC eller en kjøleboks. Her kan du også lade enheten din.