HOPP TIL INNHOLDET

FREMTIDEN ER HER

OPPDAG VÅRE NYE OG FREMTIDIGE ELEKTRISKE MODELLER

Verden er i endring, og Peugeot er med. I spissen står konseptbilen Peugeot Inception, som representerer en ny generasjon elbiler som kommer på veiene fra 2025.

 

PEUGEOT har svært ambisiøse mål for elektrifisering av merket:

 

  • 2023: Alle modeller fra PEUGEOT vil tilbys som en elektrifisert versjon (elektrisk eller hybrid)
  • 2025: Alle modeller fra PEUGEOT vil tilbys som elbil.
  • 2030: Alle modeller fra PEUGEOT som selges i Europa vil være elektriske.
Nye Peugeot e-208

Helelektriske Peugeot e-208 kom på markedet i Norge i 2019 og har siden lansering solgt svært godt. En mer snerten og populær bybil skal du lete lenge etter. E-208 er kompakt, har fem seter og et utseende som gjør at den skiller seg ut i mengden. Bilen har en lav profil med elegante former som gir den et sportslig preg.

 

Kjøreopplevelsen har også fått mye positiv omtale, mye takket være Peugeot i-Cockpit®. I 2020 ble den kåret til årets bil, og det er ikke uten grunn.  

 

Senere i år fornyes E-208 med nytt oppdatert design utvendig og en helt ny motor med 156 hestekrefter i tillegg til flere tekniske oppgraderinger. Batteriet øker til 51 kWt (48 kWt netto) med svært lavt forbruk 12 kWt/100 km. Rekkevidden E-208 vil ligge på over 400 km avhengig av modell.

Nye Peugeot E-2008 SUV

Helelektriske Peugeot e-2008 SUV kom på markedet i 2020, og ble raskt en fortrukket elektrisk SUV i kompaktsegmentet. Peugeot e-2008 SUV er perfekt for deg som er på jakt etter en kompakt og allsidig SUV.

 

Inni er den overraskende romslig, og har et stort bagasjerom. Den avanserte teknologien og Peugeots egne digitale førermiljø Peugeot i-Cockpit® sikrer at kjøregleden og komforten er i førersetet. Dette er bilen som tar deg på ditt neste eventyr!

 

E-2008 SUV oppdateres denne sommeren. Modellen vil få noen endringer på designet utvendig, men innvendig får den nytt infortainmentsystem.  E-2008 får også flere tekniske oppgraderinger, deriblant en ny motor med 156 hestekrefter. Batteristørrelsen øker også til 54 kWt (51 kWt netto), og resultatet er at e-2008 vil få en rekkevidde på over 400 kilometer.

Nye Peugeot E-308

Designspråket til nye Peugeot E-308 skiller seg fra konkurrentene. Peugeot 308 har et spennende og dynamisk design som gir et eksklusivt uttrykk, og her må du være forberedt på å vekke oppmerksomhet. Som i øvrige Peugeot personbiler har også nye Peugeot E-308 den innovative teknologien Peugeot i-Cockpit®. Dette bidrar betydelig til den fantastiske kjøreopplevelsen E-308 kan by på. 

 

Nye Peugeot E-308 får et nytt batteri på 54 kWt (netto 51 kWt) og en ny motor på 156 hestekrefter. Peugeot satser mye på energieffektivitet og dette har resultert i et svært lavt forbruk. E-308 har et oppgitt forbruk på 12,7 kWt/100 km. Rekkevidden vil ligge over 400 km avhengig av modell.

Nye Peugeot E-308 SW

I nye Peugeot E-308 SW står design, komfort og teknologi i fokus. Stasjonsvogn er en sikker vinner for hele familien. Den er behagelig å sitte i, har lavt støynivå og et stort bagasjerom. Dette er en bil du kan glede deg til å kjøre! Nye Peugeot E-308 SW har siste generasjon infotainment og i-Cockpit. Det betyr et heldigitalt førermiljø som kan programmeres etter eget ønske.  

 

Med et nytt batteri på 54 kWt (netto 51 kWt) og en ny motor på 156 hestekrefter får nye Peugeot E-308 SW et svært energieffektiv forbruk på 12,7 kWt/100 km og en rekkevidden på over 400 km avhengig av modell.

Nye Peugeot E-408

Nye Peugeot E-408 har en moderne og elegant design med fastbackprofil. Den høye bakkeklaringen og den lave taklinjen gir en sportslig design med linjer som fremhever bilens aerodynamiske egenskaper.

 

Det er god plass og komfort uansett om du sitter foran eller bak. Nye Peugeot E-408 vil bli utstyrt med neste generasjons Peugeot i-Cockpit® som har et kompakt sportsratt med innebygde kontroller, 3D-instrumentpanel med 10-tommers digitalt display og midtmontert 10-tommers HD-berøringsskjerm.

NYE E-3008 SUV
Kommer med «long range» og 4x4
Drømmer du om en kraftig og kompakt elektrisk SUV med firehjulstrekk? Peugeot har noe spennende på vei. I løpet av 2025 lanserer de den nye E-3008, som vil ha en lengere rekkevidde på opptil 680 kilometer og vil også tilbys med 4x4 (i) 4x4 kommer med nåværende 527 km rekkevidde.  . Denne bilen er perfekt for deg som trenger ekstra rekkevidde og komfort, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
NYE E-5008 SUV
Kommer også med «long range» og 4x4

Kort tid etter kommer også nye Peugeot E-5008 med lengere rekkevidde og en 4x4 versjon(i) 4x4 kommer med nåværende 502 km rekkevidde  . Den har mange likhetstrekk med E-3008, men er en større bil. Peugeot 5008 har syv seter, høy bakkeklaring, svært god bagasjeromsplass og Peugeots i-Cockpit som sørger for en komfortabel og gøy kjøreopplevelse for sjåføren. 

 

Denne bilen vil basere seg på den nye plattformen, STLA-medium. Det betyr at nye Peugeot E-5008 får en rekkevidde opptil 680 kilometer. 

PEUGEOTS VEI MOT KUN HELELEKTRISKE BILER

E-LION prosjektet er en grunnleggende ­filosofi, og er en tilnærming basert på fem E’er:

 

  • Ecosystem: Produkter og tjenester basert på nye teknologiske plattformer
  • Experience: Fokus på kundeopplevelse og nye tjenester
  • Electric: Et komplett produktutvalg som er 100 prosent elektrisk i 2025
  • E‑fficiency: Maksimal ytelse og lavest mulig
  • Environment: En forpliktelse om å være karbonnøytrale i 2038

 

NYTT DESIGNSPRÅK OG AVANSERT TEKNOLOGI

Peugeots design for elektriske biler baserer seg på nye teknologiske plattformer. Dette gir muligheter for nye proposjoner og økt  eksibilitet. - Et helt nytt designspråk

 

  • Nyutviklet interiør med tanke på både plass og funksjoner
  • Ny styreteknologi som Hypersquare «drive by wire», vist på Peugeot Inception, hvor bilen kan styres uten ratt.

 

LENGRE LEVETID FOR ELBILER

Peugeot regner med at en elbil vil ha en mye lengre levetid i fremtiden – opptil 20-25 år. Det vil bli mulig å resirkulere og pusse opp enkelte deler av bilen for lengst mulig levetid.

Det skal for eksempel være enkelt å erstatte setetrekk og andre overlater slik bilen kan oppleves som ny når den skifter eier.

 

 

 

Avbildede modeller kan ha utstyr som kan avvike fra standard i Norge.