INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Årlig Peugeot-vedlikehold

ÅRLIG OVERHALING AV BILEN

ÅRLIG OVERHALING AV BILEN

- Kontrollenhetdiagnose
- Oljeskift og skifte av oljefilter
- Arbeidsrapport og mekanikerrapport
- Visuelle kontroller* av PEUGEOT-eksperter

VÅRE FORPLIKTELSER

Peugeot 508

ALT INKLUDERT

PEUGEOT-programmene inkluderer ett års garanti på deler og arbeid. Prisen er den samme som oppgitt i prisoverslaget. Ingen overraskelser. Du betaler nøyaktig det som ble oppgitt i starten.

prisløfte

INGEN UNØDIGE KOSTNADER

PEUGEOTs teknikere gjør alle nødvendige reparasjoner, og forklarer deg alt. Du er garantert et presist, profesjonelt arbeid av våre PEUGEOT-eksperter.

bremsekalipper

KVALITET

Ved å la PEUGEOT utføre kontroller og reparasjoner drar du nytte av en rekke fordeler. Programmene har konkurransedyktige priser, og alle kontroller og reparasjoner gjøres av PEUGEOT-eksperter.

PAKKENE OMFATTER

OVERHALING

For å opprettholde bilens høye nivå av sikkerhet, ytelse og komfort er det viktig å overholde vedlikeholdsprogrammet. Vedlikeholdet omfatter kontroller, skifte av væske og olje og andre viktige serviceoperasjoner.
Ved å få dette vedlikeholdet utført i et PEUGEOT-verksted nyter du godt av vår ekspertise.

PRODUSENTENS KVALITETSKRAV

PRODUSENTENS KVALITETSKRAV
De originale reservedelene tilfredsstiller samme standarder og testspesifikasjoner som de delene som er montert på bilen når den kommer fra fabrikken. Peugeot originaldeler er laget av høykvalitetsmaterialer. De gjør at bilen din holder seg pålitelig og sikker. Det er garantien for at kun deler av topp kvalitet blir montert på din PEUGEOT.

FINN DIN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.